61 Reviews / 9.8 Tevrden Klanten!

  • One
  • Two
Hagedorn
Tevreden klant

Prima verhuizers! Ze waren er er keurig op tijd met 3 man, hebben kwetsbare dingen goed ingepakt en/of beschermd, hard doorgewerkt en geholpen met enkele meubels uit elkaar halen. En dat allemaal voor een hele voordelige prijs.

A. Bidjai
Tevreden klant

Een verhuisbedrijf die hun belofte waar maakt. Van 9 tot 6 hard door gewerkt . Jullie verhuisbedrijf is een echte aanrader!! Nordin en team jullie zijn top. Bidjai
read more

Van Patricia Seriese
Tevreden klant

Nourdin en zijn mannen hebben geweldig werk gedaan. Alles volgens afspraak. Niks was teveel. Reuze gezellige dag gehad en na afloop alles op z’n plek in het nieuwe huis. Ik zal het iedereen aanraden! Toppers

H. Chung
Tevreden klant

Excellent service! Showed up on time, has all the right equipment, friendly movers. They took such care to the furnitures, and were careful to put things down on hardwood floor. Very competitive price as well!

D. van Remi
Tevreden klant

Great service at a lower price! Moving from The Hague to France (Grenoble), on-time, everything was well packed! Besides they are very friendly people.

van Joke en Jos
Tevreden klant

Wij zijn zeer tevreden, vriendelijke keurige klantvriendelijke mannen. Ze gaan heel zorgvuldig om met alles, niets is ze teveel. Wij raden ze zeker aan! Ze houden zich aan alle afspraken. Alleen maar lof van ons voor deze verhuizers. Wij bevelen ze zeker aan.

Jessica Tang
Tevreden klant

Ik zou iedereen D-verhuizing aanraden. Ze zijn verreweg de goedkoopste, maar werken hard en snel. Ze kwamen een uur eerder dan gepland, maar gaven daarover ruim van te voren een seintje. Binnen amper een uurtje stond mijn inboedel in de bus, en reden ze langs het huis van mijn vriend om zijn inboedel – ook weer supersnel – in te laden. Ons nieuwe huis is drie-hoog zonder lift, maar ze werkten hard door tot alles boven was. De ovendeur was kapot gegaan, maar Nordin heeft binnen een maand een prachtige nieuwe deur geregeld en die op de oven gemonteerd. Je ziet geen verschil! Toen de deur kapot ging, stelden ze me gerust en zochten ze direct naar een oplossing. Tussen de tijd van de verhuizing en de levering van de nieuwe ovendeur, hield Nordin ons via whats-app ook goed op de hoogte. Echt een topbedrijf, bij een volgende verhuizing schakel ik ze weer in.

Valerie de Forges
Tevreden klant

Nordin en zijn medewerkers van D-verhuizing waren ruim op tijd, goed georganiseerd. Alles werd netjes ingepakt als het nodig was. Voorzichtig en slim ingeladen. De sfeer was serieus en ontspannend. Deze drie mannen waren heel begripvol en dachten mee. Het was een heel fijne ervaring. Ik zal voor deze mannen reclame maken.

Geef hier uw mening

U heeft pas een dienst gehad bij D-Verhuizing, uw mening is voor ons heel belangrijk. Graag geef u hier uw mening.

STUUR NU UW MENING